zaterdag 25 juni 2011

Opmerkelijke Fatu 3

Ik denk dat deze de meest pijnlijke tot nu toe mijnerzijds is.
En toch moet ik deze torie met jullie delen :

Deze keer viel mijn oog er niet op...No...Deze keer heb ik het een week lang via verschillende media aan moeten zien en horen....


Voor de mensen die het nog niet wisten ( Na RTL Boelervard, Wereldnieuws in beeld, Voorpagina kranten, Radio berichten, diverse blogs, Pauw en Witteman etc. etc. kan ik het me niet meer voorstellen) Kwakoe gaat dit jaar niet door ai.

Ik wil even stilstaan bij het volgende : Hoe heeft het zo ver kunnen komen?Facts : Dit jaar geen subsidie niet genoeg sponsoren. Leveranciers wilde hun geld van te voren.

Maar laten we helemaal teruggaan naar het ontstaan van Kwakoe :
Een voetbal toernooi waarbij een DJ platen af kwam spelen ... later kwamen mensen met zuurgoed, mais, drank en bbq dit alles groeide uit tot de 3e grootste happening van Amsterdam.

Dan vraag ik me het volgende af : Als er wat minder geld is waarom niet een beetje terug naar het begin? Daar hoef je je niet voor te schamen... ik durf er gif op in te nemen dat 60% puur alleen voor eten,kiek en voetbal komt echt niet voor een brassband uit Suriname, een dj die gaat optreden, een band die de avond zal afsluiten of een vuurwerkshow...

Er zit geen schande in om het een jaartje rustig aan te doen om weer alles op orde te krijgen.

Het is wel frappant dat Kwakoe het nieuws in die hoedanigheid weet te halen bij negativiteit... feitelijk denk ik dat ze het alsnog moeten proberen te organiseren en ik durf te wedden dat ze een record aantal bezoekers halen ...

Mijn advies is snij volgend jaar in het programma maar wees er subtiel mee... mensen zullen echt wel komen voor hun kiek, voetbal, mais en bbq na al deze publiciteit zeker.

grtz: Broeder

3 opmerkingen:

 1. Jammer... heel jammer. Maar brada, was het maar zo simpel. Er wordt in de pers vrij weinig gezegd over het politieke spelletje waardoor het echt niet doorgaat. Maar nog steeds.. echt jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. spelletjes of niet ... back to the roots des noods op een andere locatie had moeten kunnen want de vergunning was er wel. maar inderdaad die spelletjes gaan niet aan het licht komen nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Back to basic gaat ook om inleveren van een stukje trots, wat voor de gemiddelde Surinamer toch wel moeilijk is.
  Het zo wel de beste oplossing zijn. Want even een jaartje overslaan is funest en biedt geen garantie dat het er volgend jaar wel is.

  BeantwoordenVerwijderen