woensdag 15 juni 2011

Opmerkelijke Fatu deel 2

Gister viel mijn oog wederom op een saillant detail :

Miljoenen boete na swaffelen collega

Ashley Alford.
Een vrouw uit het Amerikaanse St. Louis kan binnenkort 95 miljoen dollar op haar rekening bijschrijven. De inmiddels 24-jarige Ashley Alford werd vier jaar geleden door haar toenmalige baas op een paar flinke tikken met zijn klokkenspel getrakteerd. De jury achtte de swaffelaar schuldig en liet hem diep in de buidel tasten.
Naar verluidt gaat het om het hoogste bedrag dat ooit is uitgekeerd in een zaak aangaande seksuele intimidatie.
De vrouw verklaarde tegenover de jury dat haar baas eerst met zijn lid tegen haar hoofd sloeg, haar vervolgens op de bank gooide dwong haar shirt op te tillen en over haar heen ejaculeerde.
De vrouw werkte tot 2006 bij het bedrijf Aaron's Inc. Twee jaar later sleepte ze het bedrijf voor de rechter.

Laten we nog even goed naar dit bericht kijken en goed tussen de regels lezen.


Voor de mensen die voor het eerst het begrip swaffelen lezen : is het aantikken met de penis, vaak met herhaalde bewegingen, van andermans lichaam of een voorwerp.

Dus:

Vrouw laat zich meerdere malen aantikken met penis van baas geeft baas nog de kans haar op een bank te duwen en over haar heen te spuiten...hier kloppen een paar dingen niet:

  1. Ik ken geen enkele vrouw die hier niet vrijwillig mee akkoord zou gaan... sterker nog vrijwillig zou het al moeilijk zijn om er 1 te vinden. De doorsnee vrouw ( zelf de onderdanige medewerkster) zou bij de eerste beste tik al moord en brand schreeuwen.

  2. Baas duwt haar op de bank na een paar keer met zijn geslachtsdeel aangetikt te hebben je hebt al een paar tikken tegen je hoofd gehad en je blijft dus vrolijk staan of zitten ?

  3. Baas spuit over haar heen. De vrouw heeft de man dus ook nog de gelegenheid gegeven zichzelf verder te stimuleren en vrolijk op zijn "spul" gewacht.

  4. Aaron's Inc. is geen klein bedrijf dus de vrouw heeft de man in de gelegenheid gebracht alleen in een ruimte te zijn en heeft geen collega`s kunnen waarschuwen.

  5. Je tilt je shirt op na tikken gehad te hebben en je weet niet hoelaat het is?
Al deze punten brengen mij tot de volgende conclusie en dus beter passende kop:

Slimme Hoer voor 1 dag (voor zover we weten) mag binnenkort 95 miljoen incasseren.

Of ik jaloers ben? Zeer zeker ! voor 95 miljoen mag je me 2x over me heen spuiten en me swaffelen.

2 opmerkingen: