zondag 10 juli 2011

Random Fatu: Tour de Fadon

Het leven van een wielrenner gaat niet over rozen. Je mag niet meer dan 75 kilo wegen, gaat niet uit omdat je om 6 uur s ochtends moet gaan trainen. Je mag geen alcohol, geen Red Bull of andere stimulerende middelen en je moet je benen scheren. Als dat niet erg genoeg is, ben je 3 weken lang op de fiets, is je winkans minder dan 1% en als je wat wint moet je het doen met een roze of 'bolletjestrui'.

Normaal zijn valpartijen best wel normaal tijdens de Tour de France, maar in de Tour van 2011 gaat het allemaal niet echt lekker. Niet alleen nerveuze renners of slechte wegen zijn de oorzaak van vele valpartijen, maar tegenwoordig ook de media. Hieronder het 'hoogtepunt' van de 'Tour de Fadon'. Van Hoogerland tot Prikkeldraad.


Vandaag was niet de eerste in de Tour dat slecht rijgedrag van een motorvoertuig die niet tussen de renners thuishoort een valpartij veroorzaakt. Hieronder nog een filmpje van een fotograaf met zijn motorrijder die een nieuwe manier van fietsen jatten hebben verzonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten