maandag 23 mei 2011

The Faces of the Future (No, Not NBA)Het was een gewoonte, misschien zelfs verwende gewoonte, om wekelijks te genieten van The Big Three (NO Really!! I MEAN IT!! Not NBA!!!)

Two and a Half Men (8 seizoenen), How I Met Your Mother (6 seizoenen) en Big Bang Theory (4 seizoenen).

Uitspraken als "Legend-wait for it-dary" en "Bazzinga" kent een ieder.

Dit afgelopen tv-seizoen is echter HIMYM een beetje in verval geraakt en is TAHM na 8 geweldige seizoenen gecancelled nadat Charlie Sheen uit de serie is gezet. De redenen daarvoor is een ieder ook wel bekend...

Om nu te denken dat deze generatie series een groot gat achter zouden laten lijkt logisch, was het niet dat de opvolgers nu al in de rij aansluiten met enige potentie.

The New Generation


Big Bang Theory heeft nog wat jaren in zich vergeleken met zijn vorige teamgenoten. Het is nog fresh, intelligent en zeer populair. Dat er nu wat vrouwlijk "Schoon" bij is komen kijken heeft het vrouwlijk publiek dat er niet veel was nu wel wat meer aangetrokken tot de serie. Met deze speelsters heeft dit laatste seizoen de serie wat meer diepte gegeven om zeker nog een 2 jaar mee te kunnen.


Modern Family is zijn tweede seizoen aan het afronden en is er zeker de komende paar jaren nog bij.
Deze comedy series neemt een kijkje in het leven van drie gezinnen. Een modern gezin met 3 kinderen. Waar de man Phil een geweldige rol op zich neemt, een homo stel met een net geadopteerd kind en een old aged guy met een jonge vrouw.

De sterren van deze serie zijn zeker Phil en Jay. In Phil zie je jezelf namelijk over een x aantal jaar. Hij is typisch stereotype voorbeeld van de moderne man. En dan heb je Jay, The old macho type met een jonge dame. Als je je niet ziet in Phil zie je jezelf wel in Jay. Het homo stel is misschien het eerste stel op tv in de VS. 1 van hen trekt zich zeer aan van wat de maatschappij van hem vindt en struggled dus een beetje met het homo leven binnen een moderne half wel en half niet accepterende maatschappij. Samen zorgen deze twee zeker voor zeer veel grappen en doorbreken ze wat stereotypes. In 1 geheel is de serie een moderne weerspiegeling van een familie, hence Modern Family.

Community is een onder de radar HOT HOT HOT TV SHOW! Deze serie is zo slim, fris en never seen before "bewust van zijn eigen slimheid". Deze haalt comedy over een heel andere boeg. Dat zo een stelletje mensen bij elkaar totaal verschillend zijn, maar die serie toch zo ongelofelijk maken is geweldig. Er komen parodieen in voor, waarvan de paintball game en sequel toch 1 van de beste, raarste en uniekste episodes zijn. Er zijn episodes die zo fantasie gericht zijn dat je als niet-fantasie liefhebber bijna wilt afhaken. Tot dat ze in een volgende episode juist misbruik maken van je verwachtingen om je te doen geloven dat het weer 1 of andere fantasie zal zijn.

Deze serie valt niet te vergelijken zoals je Sheldon uit big bang theory ook niet kan vergelijken. Deze moet je echt niet missen. Het is moeilijk om bepaalde sterren naar voren te halen omdat een ieder die serie maakt. Zelfs de gehate Pierce of Senor Chang (Hangover I+II) zou je niet uit de serie willen missen. Maar Abed is de ster van deze serie. Hij is geweldig. Samen met Troy hebben ze een geweldige band samen, van wie ook gezegd kan worden dat deze zeer veel talent heeft. Alle acteurs bewijzen dat ze echt veelzijdig zijn en dit is precies wat deze serie je iedere keer op je puntje van je stoel laten zitten. Dit is zo een serie waar je na halverwege door iedere episode je het beangstige moet realiseren dat er straks jammer genoeg weer een episode minder is om te genieten van deze fantastische Community!

Maak je dus geen zorgen. Series genoeg om het over te nemen van de oude generatie en je komende tijd aan het lachen te brengen!

SL


Modern Family

Seizoen 1 promo.... Er is dus ook nog een hele tweede om van te genieten!


Community

Dit is maar het minst grappige filmpje dat er is van deze serie. Nuff Said!! Go watch it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten