donderdag 7 juli 2011

The Off Season: Part 3

Omdat het NBA seizoen vorige maand ten einde kwam, heb ik besloten een wekelijkse video-column op te zetten zodat het basketbal bloed bij ons allen door de aderen blijft stromen. Daarom presenteer ik jullie: The Off Season.

Vorige week hadden we de getalenteerde Ricky Rubio op bezoek. Met een beetje pech wordt Rubio de volgende Jason 'White Chocolade' Williams. Met een beetje geluk wordt hij de volgende Pete Maravich. Wie? Pistol Pete was de beste college speler aller tijden en heeft in de NCAA een gemiddelde van 44.2 ppg. Hij speelde 10 jaar in de NBA met een gemiddelde van 24.2 ppg, waaronder een career high van 68 punten tegen de Knicks op 25 Februari 1977 (niet vergeten dat de 3pt-line toen nog niet bestond) en werd 2 keer NBA scoring champ.

Hieronder een filmpje van Maravich tijdens de ouderwetse HORSE compa tijdens all star weekend. Sommige shots zullen voor een paar van jullie bekend voorkomen, want die zitten ook in mijn repetoire wanneer ik jullie elk NNC cup afmaak wanneer we een potje HORSE spelen. Watch and learn... old skool style.....


Voor degenen voor wie de bovenstaande shots een makkie lijken, probeer ze maar de volgende keer als je op een basketveld bent.

Tan bun,
Hendrik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten