maandag 11 juli 2011

How whipped are YOU?

Whipped...

Sommigen hebben wel van dit begrip gehoord, anderen hebben het wel eens uitgesproken en heel veel mannelijke broeders, hebben eronder te lijden. Het komt vaak voor dat vrienden elkaar beschuldigen "whipped" te zijn. Dit begrip wordt ook heel vaak ten onrechte gebruikt. Ijsman heeft het op zich genomen om de scoop over "whipped" zijn te achterhalen en enkele feiten op te schrijven.

Het begrip "whipped", kan onder andere omschreven worden als totaal beteugeld worden door je vriendin of vriend. In de meeste gevallen is het de vriend die beteugeld wordt door de vriendin.

Een andere omschrijving is totaal beteugeld worden door een vrouw, tot op het punt dat jij alles doet dat zij wil. In de meeste gevallen is er geen sprake meer van sex.

Een heel vaak voorkomende omschrijving is dat de vriend alles voor zijn vriendin doet en zijn echte vrienden steeds afzegt en met smoesjes komt waarom hij niet kan afspreken.

Kortom: when your girl becomes the bro and your friends become the HO... your whipped.

Wanneer je het huis schoonmaakt, terwijl je vriendin een krant ligt te lezen op de bank... dan ben je "whipped".

Uit deze omschrijvingen kan worden samengevat dat iemand "whipped" is, wanneer hij alles doet wat zijn vriendin van hem vraagt en hij niet meer durft af te spreken, omdat liefje het niet leuk gaat vinden. Soms is alleen het zien van haar ogen genoeg om zeer bepalend te zijn in de keus om thuis te blijven. "Whipped" zijn betekent altijd thuis blijven met vrouwtje, terwijl je eigenlijk het liefst voetbal met de boys wil kijken. "Whipped" zijn, is Greys Anatomy, Desperate Housewifes, Glee, enz. met vrouwtje kijken, terwijl je liever de NBA-Finale op een ander kanaal kijkt.

Zo kent iedereen wel een jongen die "whipped" is. Een jongen die steeds een andere smoes heeft om niet af te spreken met vrienden, die zich nooit aan afspraken houdt, omdat hij weer eens met vrouwtje thuis moet zitten. Het kan je vader, je broer, je neef, een vriend of jijzelf zijn. Gelukkig is er voor de vele gasten die hier last van hebben goede hoop. "Whipped zijn is een keus. Je kunt ervoor kiezen, steeds meer zelf te ondernemen en voor jezelf op te komen.

She already loves you, otherwise she would have left you already!

3 opmerkingen:

  1. Dus als ik je goed mag begrijpen kan mijn vrouw kleren gewassen hebben afgewassen hebben en nog zoveel meer, ze dan op de bank gaat ontspannen en ik zo supportive ben om te stofzuigen dan noem je mij whipped?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, naar mijn mening ben je pas whipped als je op internet gaat om te klagen omdat je thuis niets meer te zeggen hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey een vrouw kan ook minder van je gaan houden als je geen rekening met haar houdt. so taking a moment to think about how she wants it, does not mean ur wipped, it just means, you love her so much, you would do anything to see her happy. En een vrouw, die van haar man houdt, gaat nooit op de bank relaxen met een krantje terwijl hij het huishoudwerk deed. So if that's the case you might want to pack ur bags :p

    BeantwoordenVerwijderen