zondag 25 september 2011

NNC Cup....en de toekomst...

Het is al meer dan een jaar geleden dat de laatste NNC Cup is gehouden. De NNC Cup was een initiatief dat ons altijd bij zal blijven. De kern van de NNC Cup was een jaarlijks gehouden competitie voor NNC leden. Dit toernooi is 3 maal gehouden in de zomer in Nederland, Almere.De eerste editie was een toernooi met de sport takken voetbal en basketbal. De daarop volgende edities waren alleen basketbal toernooien. Hier wat highlights van de laatste NNC Cup (Deel 3).


Voorronde

Finale


De toekomst van dit prachtige inititatief is nog onduidelijk. Een mogelijke Surifatu BBQ Compa is mogelijk een idee. Ook zijn Bruine Bonen Wars aangekondigd. Door de toenemde leeftijd en luiheid van de voormalig NNC leden en veranderende gezinssituaties is de kans groter dat er steeds minder sport takken zullen zijn. De voortzetting van dit initatief hangt van verschillende zaken af en moet nog kritisch bekeken worden.

2 opmerkingen:

 1. 1. Het is jaren geleden ...
  2. Die BBQ compa gaat niet komen
  3. Die Bruine Bonen Compa gaat niet komen
  4. Challenge to Perfection is het enige redmiddel voor een onderlinge meeting, maar helaas is de toenemde leeftijd en luiheid en nog grotere factor daarin.
  5. Sorry dat ik het vraag, maar wie heeft ook alweer de twee NNC Cup gewonnen?
  6. Ik heb nog nooit zo'n houterige basketballer gezien als die jongen in dat groene shirt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :D toenemende leeftijd en luiheid???
  als men nu al zo begint te praten, ben je wanneer je 50 bent, 100 kg overgewicht. :p
  Doe mee aan Chanllenge to Perfection!!!!

  BeantwoordenVerwijderen