zaterdag 8 oktober 2011

SWE: Fatube

Na vorig weekend props te geven aan rappers uit Engeland en Nederland (dan wel met een Surinaams tintje) is het tijd voor talent uit eigen land. Daarom in mijn bijdrage aan Fatube dit weekend de nieuwste clip van LF Records.

Bij Surifatu hebben we allemaal een Alter Ego. Broeder Iman is een ex-millionaire, Manne word president in 2020, Ijsman Ambassadeur, Prof. Sabiso Minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, First Lady Minister van Natuurlijke Hulpbronnen en Fatukel is de biologische vader van het zoontje van Doutzen Kroes. Alleen Surilex twijfelt nog tussen het directeurschap bij de SLM of het oprichting van TopNotch Su.

In ieder geval, op Alter Ego laten de boys van LF records weten dat het in de hip hop scene altijd draait om de kwaliteit van je alter ego. En met hun alter ego's zit het in ieder geval wel goed. Naast de kwaliteit van de poku, laat LF ook zien dat je een clip kan maken zonder continu een hotel op de achtergrond of rondparaderende schaarsgeklede dames. Wel vraag ik me af hoeveel geld ze hebben gevangen voor die sluipreclame van RC Cola.


Tot slot, speciaal voor de Lil Wayne clones, nog een extra clip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten