donderdag 5 april 2012

Onbegrip: Bouterse Amnestiewet aangenomen

Ik ben vandaag opgestaan met alleen maar vraagtekens ????? Onbegrip!!!

Nu is het zo dat een meerderheid van de VOLKsvertegenwoordigers heeft gestemd voor de amnestiewet. Het VOLK heeft hen gekozen. Als er sprake is van machtmisbruik of dat de VOLKsvertegenwoordigers ver af staan van de meningen van het VOLK, waar zijn dan de massale VOLKs protesten? Is het niet de verantwoordelijkheid van het VOLK om hun ongenoegen uit te spreken als zij zich niet vertegenwoordigd voelen in de VOLKsvergadering? Hieruit kan ik dus alleen maar concluderen dat het VOLK massaal achter de amnestiewet staat. ?????

Zo onbegrijpelijk als ik dat vind, ben ik daarom nieuwsgierig naar de mening van het VOLK. De mannen en vrouwen die gestemd hebben op de huidige VOLKsvertegenwoordigers. Waarom doet niemand daar verslag over? Ik lees alleen maar meningen van BS'ers/de elite/de niet stemgerechtigden, maar niet van het VOLK.

Of je nu Pro Bouta of Anti Bouta bent, Coalitie of Oppositie, NL paspoort of Su Paspoort, het eerste wat je je kind leert is het verschil tussen lief en stout, goed en kwaad. Als je slaat krijg je straf. Als ouder weet je dat als je je kind niet met discipline opvoed, het kind door zal gaan met stout zijn. Je krijgt een ondeugend kind.

Dat weet het VOLK toch wel?

Als nu de ouder (Lees: DNA/HET VOLK) aan kind (Lees: HET JONGE VOLK) het slechte voorbeeld geeft en letterlijk zegt: "Kon dja mi boi. du sa je wani. i wan fur a lolly fu a p'kin? FUR' ENG!! Of i wan nak a tra boi? NAK ENG KIRI!! No wan man o straf' i."

Hoe gaan we ooit een goed ontwikkelde volwassene hier uit krijgen????? En dat willen we toch allemaal?

Een volwassen Suriname!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten