woensdag 1 juni 2011

F@TUBE IV

Deze vierde editie van F@TUBE begint met een populaire video op het net. Een ware F@TU LAFIDIO voor die lieve jongens die willen weten hoe ze dames moeten scoren. Lyrics zijn geweldig.


Nice Guys - Unknown

Deze volgende FIDIO heeft de potentie een zomerhit te worden in Nederland, waarbij de Surinaamse kust deze hit dan vanzelf wel zal oppikken. Geen geweldige lyrics, maar wel een goed refrein en lekkere beat. Wat het voor mij maakt is de referentie naar de Bulls. "Geen bullshit, maar wel Bull Swag...Yeah." Daarom alleen al moet het een hit worden. D-Rose Baby!Als Surinaams product is er vandaag Gi Yu van Sepul Tura en Rashly. Het is een FIDIO die ik ben tegen gekomen van Copix. Deze jongen maakt de laatste tijd een hoop clips voor de Surinaamse artiest. En via youtube worden deze artiesten veel verder de wereld in gehoord en gezien dan Suriname en Nederland. Goede clip, maar daarbij is ook alles gezegd.


Gi Yu - Sepul Tura Ft. Rashly

Nummer 1 op dit moment in Suriname is Kenny B met Like you say my name. Zijn tweede hit in Suriname na Yu Faya. Deze is net zo goed als zijn voorganger.

Like you say my name - Kenny B Ft. Banaissa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten