donderdag 9 juni 2011

Vrijpostig Ink


Wie is vrijpostig ink?

Vrijpostig ink is De Tattoo shop en barbershop van Suriname, gevestigt op de hoek van de verlengde Hoogestraat en de Vanidsingha straat. De Tattoo artiest is niemand minder dan Moreno Daniel die zijn sporen in Suriname al heeft verdiend. Internationaal is er veel vraag voor deze jonge getalenteerde kunstenaar. Altijd rustig en weinig pratend is hij de attractie van elk gezelschap het moment dat hij een pen in zijn handen neemt en begint met tekenen. Kunst is als het bloed dat door zijn aderen loopt en tattoëren is de zuurstof die hij ademt, dus de passie en liefde zijn altijd aanwezig. Met een ervaring van 4 jaar wordt hij nu alleen maar beter en is een gouden toekomst weggelegd voor deze jonge Surinaamse tattoo artiest.


Waarvoor staat vrijpostig?

Vrijpostig ink is meer dan een shop, maar kan gezien worden als een apparte Lifestyle. Elk lid van Vrijpostig ink heeft zijn eigen unieke stijl en talent. Wij staan voor free thinking en zijn daarom ook allemaal free thinkers. We geloven dat niets onmogelijk is en dat door hard werk en doorzettingsvermogen je elke droom tot realiteit kan maken want positive thinking results in positive actions.

Wat kan je verwachten van vrijpostig?

Vrijpostig is van plan om in Suriname veel terug te doen voor de sociaal zwakkeren en op onze manier helpen we mee aan de opbouw van Suriname door middel van ons gezegend talent. Na het plafond te hebben bereik in Suriname willen we onze vleugels open slaan en het Caraïbisch gebied rond reizen zodat we meerdere stijlen van tattoos kunnen leren kennen en die stijl toevoegen aan de onze. We zijn bezig met het concept te schrijven om een reality soap te maken zodat we een ieder op de hoogte kunnen houden waarmee we bezig zijn en hoe we om gaan met het talent. We willen appart blijven dus kan men heel apparte evenementen van ons verwachten.

Waar zie je vrijpostig over een jaar of 5?


Vrijpostig zal over 5 jaar uitgegroeid zijn tot de nummer 1 tattoo shop van het caraïbisch gebied en zal ook de 1e Surinaamse tatto stand zijn tijdens de grootste tattoo beurs van de wereld. Vrijpostig ink zal ook uitgegroeid zijn tot een van de bekendste namen worldwide als het gaat om tattoos en schrik niet als je ons ziet als gasten tijdens Miami Ink afleveringen...
Ik zou zeggen join the movement en ondersteun een jonge Surinaamse onderneming!!!


Manne in gesprek met de business mind behind Vrijpostig Ink


Geen opmerkingen:

Een reactie posten