vrijdag 27 mei 2011

DE FINALE VAN HET JAAR!!!!Hier is het dan! 28 Mei! Voor velen een dag met traditie. Zo is dat ook voor mij het geval. Ik ga vanavond lekker de finale in the Irish Pub kijken met mijn vrienden. Behalve dat dit de finale is tussen DE BESTE TEAMS van europa op dit moment (beiden zijn kampioen in hun betreffende competitie), is deze finale ook wel een hele speciale voor mijzelf.

Hier heb je aan de ene kant je favoriete team, waarvoor je al sinds je je kan herinneren kraakt. Een team met de meest artistieke speler die ik ooit heb gezien. Een team dat op dit moment de sterren van de hemel speelt. Een team dat geen beschrijving nodig heeft.Wie anders dan BARCELONA.

Daar heb je dan aan de andere kant van deze finale een team waar je favoriete speler speelt. Een type speler waar ik zeker een zwak voor heb, een rebel buiten het veld, maar op het veld doet ie spreken met zijn voeten. Een van de beste spitsen zo niet de beste spits ter wereld. Dit team is de enige die ik dit voetbalseizoen live heb mogen bewonderen. En dan als laatste is er een speler die ik als enige persoonlijk heb mogen ontmoeten en van wie ik nog steeds een handtekening heb van toen hij nog bij Ajax speelde. Dit team verdient mijn respect om te zien wat ze dit seizoen hebben meegemaakt. Niemand minder dan MANCHESTER.

Dat gezegd hebbende. Is het verhaal wel gelijk voorbij met de pret, want ik ben nu eenmaal Barca FAN4LIFE. Dus gun ik het, nee weet ik dat Barcelona vanavond BEKER MET DE GROTE OREN zal pakken. Met minder nemen we geen genoegen. Winnen is het belangrijkste. Hoe maakt niet uit!

Prognose: 2-1 Barca!!!

Veel kijk plezier! Forca Barca

I dedicate this post to Sabiso... Get well soon mi mang!

SL

2 opmerkingen:

  1. Thx for the ddc. Jij hebt ook genoten volgens mij, je favoriete speler scoort, je favoriete team wint. Klinkt logischer dan het is ...:)))

    Mo, je bent dit jaar stiekem toch een 10 Eurta misgelopen. Maar zelfs de beste Prop Mo had niet kunnen analyseren (lees: verwachten) dat hij zo'n goed sportjaar zou hebben.

    BeantwoordenVerwijderen